Meniuri pentru grădiniţe şi şcoli

 Un serviciu nou pus la dispoziţie de Consultmed în încercarea de a oferi o alternativă sănătoasă pentru alimentația copiilor din crese, gradinite si scoli. 

 

Alegerile alimentare din copilărie sunt esenţiale pentru starea de sănătate la varsta adulta. Obiceiurile alimentare corecte deprinse acum, se vor regăsi într-o stare bună de sănătate la maturitate. 

 

Astfel, venim în ajutorul părinţilor şi educatorilor interesaţi de acest aspect cu serviciul de realizare Meniuri pentru grădiniţe şi şcoli.

În urma discuţiilor cu conducerea unităţii, bucătarii sau restaurantul care furnizează alimentele pentru unitatea de învăţământ, sunt create meniuri zilnice pentru preşcolari si şcolari.

Aceste meniuri respecta dispoziţiile legale în vigoare privind necesarul caloric zilnic, grupele de alimente recomandate şi vârsta copiilor.

 

Pentru mai multe informaţii privind Meniurile pentru grădiniţe şi şcoli, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0232/23.33.87 sau la adresa de email nutritie@cmConsultmed.ro.