Nutriție copii

Statisticile privind numărul de copii obezi sunt îngrijorătoare atât în cazul României, cât și pe plan internațional. În calitate de părinte sau educator, puteți interveni din timp pentru a preîntâmpina astfel de situații. 

Medicii nutriționiști și psihoterapeuții de la Consultmed vă oferă cele mai bune servicii de diagnosticare și tratare corectă a obezității și diabetului în rândul copiilor. 

Un regim de viață sănătos se deprinde de la vârste fragede și este garanția unei stări de sănătate conforme la vârsta adultă. 
 

Fiind un program pe termen lung, acesta se desfăşoară în mai multe etape:

- Consultul de specialitate, verificarea starii actuale de sanatate; 

- Pe baza rezultatelor analizelor, medicul specialist elaboreaza o dietă personalizată. Dieta va fi adaptată stării de sănătate, stilului de viaţă, greutatii de la momentul consultului şi greutatii „ţintă” ( greutate normală in intervalul pentru varsta, sex, activitate fizica si boli asociate).

- După finalizarea programului, urmează o perioadă de follow-up, pentru a monitoriza evoluţia şi a reconfigura, la nevoie, indicatia nutriţionala.

- Durata desfăşurării programului diferă in functie de pacient si aspectele vizate.

Pentru informaţii suplimentare privind Programul de intervenţie medicală nutriţională  ne puteti contacta la adresa de email: nutritie@cmConsultmed.ro sau la telefon 0232/23.33.87