Programul de intervenţie medicala nutriţionala (PIMN)

Programul de intervenţie medicala nutriţionala (PIMN) este destinat persoanelor care vor să slăbească, celor care doresc să castige în greutate, sau celor care doresc sa invete sa manance sanatos si sa isi mentina greutatea actuala.

 

Acest program are ca scop crearea unui regim alimentar sănătos şi corect, adaptat stării de sănătate pentru a obtine echilibrarea greutăţii la o valoare ideala, calculata pentru fiecare pacient, în funcţie de particularităţi şi stil de viaţă.

 

Programul trebuie perceput ca stil de viaţă pe termen lung, uşor de înţeles şi de adoptat, un program ale cărui rezultate se observă, dar şi rezistă în timp.

 

Pentru a avea rezultate programul trebuie aplicat corect. Modificările de greutate nu se petrec miraculos si brusc, ci prin respectarea dietelor și recomandărilor făcute de medicii noștri. 

 

Fiind un program pe termen lung, acesta se desfăşoară în mai multe etape:
- Consultul de specialitate, verificarea starii actuale de sanatate; 
- Pe baza rezultatelor analizelor, medicul specialist elaboreaza o dietă personalizată. Dieta va fi adaptată stării de sănătate, stilului de viaţă, greutatii de la momentul consultului şi greutatii „ţintă” ( greutate normală in intervalul pentru varsta, sex, activitate fizica si boli asociate).
- După finalizarea programului, urmează o perioadă de follow-up, pentru a monitoriza evoluţia şi a reconfigura, la nevoie, indicatia nutriţionala.
- Durata desfăşurării programului diferă in functie de pacient si aspectele vizate.

Pentru informaţii suplimentare privind Programul de intervenţie medicală nutriţională  ne puteti contacta la adresa de email: nutritie@cmConsultmed.ro sau la telefon 0232/23.33.87