Spital

Spitalul cu internare de zi Consultmed vine în sprijinul pacienţilor diabetici sau suspecţi de diabet care au nevoie de consult şi diagnosticare rapidă. Astfel, se reduce stresul aşteptării şi veți beneficia de un plus de confort pe durata desfăşurării investigaţiilor de specialitate.
 

Activitatea Consultmed se desfasoara prin contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi, costurile acestor investigaţii fiind decontate integral pentru pacienţii asiguraţi şi cei care fac parte din Programul Naţional de Diabet. 

 

Printre investigaţiile desfăşurate aici enumerăm:  
 
- Analize - pachet minimal
- EKG, ecocord;
- evaluare biologică: hemoglobina glicata(HbA1c, glicemie), profil lipidic, renal, examen fund ochi, examenul piciorului diabetic( testare sensibilitati, viteza de conducere nervoasa);
- evaluare indice gleznă-braţ;
- sedinta de grup cu privire la modul de alimentatie corect al pacientului cu diabet zaharat; sedinta de educatie este condusa de un asistent dietetician sub coordonarea medicului specialist;

 

 

Acte Necesare

Documente necesare la internare:

- Bilet trimitere de la medicul de familie sau medic specialist
- C.I/B.I (copie  şi original)
- Certificat de naştere, pentru copii, copie şi original
- Cupon pensie/Adeverinţă de salariat pentru dovada calităţii de asigurat


Ce trebuie să aveți la Dvs. la internare? 

- pentru confortul dumneavoastră, vă informăm că trebuie să aduceţi o pijama, papuci de schimb;
- medicatia curenta;
- documente medicale de la spitalizari sau evaluari anterioare.


La externare, pacienţii primesc biletul de ieşire din spital, scrisoare medicala pentru medicul de familie şi recomandările pentru tratarea diabetului şi a complicatiilor acestuia; se elibereaza retete compensate la externare.